Debatet për Kryeprokurorin, ndërhyn Lu. Rama ftesë Bashës
07/12/2017 20:29

Pikërisht kur në komisionin parlamentar të ligjeve po zhvillohej debati, ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë shpërndau deklaratën, ku mbështet pa rezerva opinionin e OPDAT dhe EURALIUS për Kuvendin.