Lajmi i fundit
Thaçi: Të përfundojë izolimi i stërzgjatur i qytetarëve të Kosovës
Debat për integrimin dhe Toyota-n. Rama: Lajm i mirë; Basha: Shqipëria u refuzua
28/06/2018 18:59

Kthesa e madhe e paralajmëruar nga Lulzim Basha u përkthye në një rikthim të normalitetit në Parlament, me të cilin opozita ishte në marrëdhënie të kushtëzuar që prej marsit.