Daçiç, si Vuçiç: Pro ndarjes
10/08/2018 21:15

“Propozimi për ndarjen e territorit të Kosovës ndërmjet serbëve dhe shqiptarëve është shprehje e vullnetit për gjetjen e një zgjidhjeje kompromisi për Kosovën dhe nuk duhet interpretuar si dobësi”, tha të premten në Beograd, shefi i diplomacisë serbe Ivica Daçiç.