Çmim mirënjohje; Prodhuesit shqiptarë vlerësojnë gazetarin e Top Channel, Marin Mema
07/12/2018 15:47

Në një natë galà që shënon vitin e dytë të themelimit të Dhomës së Prodhuesve Shqiptarë, gazetari i Top Channel, Marin Mema është vlerësuar me një çmim të veçantë mirënjohjeje për punën e bërë në promovimin e vazhdueshëm të vlerave autentike shqiptare, si dhe zbulimin e gjurmëve shqiptare brenda e jashtë vendit.