Çështja e shenjtë e Jeruzalemit, Shqipëria mes SHBA dhe BE, pa qëndrim zyrtar
07/12/2017 20:17

Edhe ambasadori i Palestinës në Shqipëri mendon se vendimi i presidentit Trump do të nxisë dhunën, duke i dhënë alibi krahut ekstremist dhe duke dëmtuar krahun reformator, që kërkon paqe me Izraelin.