Certifikata mirënjohjeje për mjekët dhe infermierët vullnetarë
11/10/2018 14:40

Dy vjet nga krijimi i rrjetit të vullnetarëve nga Bashkia e Tiranës, atij i janë shtuar qindra të rinj, të cilët japin kontributin e tyre në organizimin dhe mbarëvatjen e shumë aktiviteteve sportive, kulturore, si Maratona e Tiranës, Tirana Art Fest apo ditët e pastrimit të qytetit.