Çelet ekspozita më e veçantë në Belgjikë
30/03/2018 10:53

Për adhuruesit e çokollatës, parajsa s’mund të dukej ndryshe, përveçse si në fotot e mëposhtme, me skulptura gjigante elefantësh dhe flamengosh, të përbëra nga çokollata.