Buxheti pa fond rezervë
13/01/2018 15:13

Vendimi i Gjykatës së Strasburgut për dëmshpërblimin e pronarëve të kompleksit Jon, asgjëson tërësisht fondin rezervë të buxhetit duke i lënë financat e shtetit të ekspozuara ndaj goditjeve të tjera deri në fund të vitit.

Rrugë të reja me pagesë, Gjiknuri: Do të varet nga kostot e mirëmbajtjes
18/09 15:13
Rrugët, 682 milionë dollarë më tepër. Elbasan-Tiranë dhe Rruga e Kombit, kostot u shtuan në ndërtim
17/09 19:36
OSHEE: Në sezonin e verës u përgjysmuan ndërprerjet e energjisë
15/09 20:34
Ahmetaj, letër autoritetit mbikëqyrës: Largoni kumarin!
13/09 15:08
Përplasje për taksat e bixhozit, Presidenti: U lehtësua kumari. PS: Meta gabon
11/09 20:13
“Kazinotë” shkelin ligjin; Parregullsi me moshën dhe personat problematikë
11/09 15:17
Rrëzohet dekreti i Metës për lojrat e fatit
10/09 15:01
Nafta dhe benzina më shtrenjtë. Në qershor çmimi u rrit me 5.6 përqind
08/09 16:10
Shembja në Tiranë-Elbasan, do “hajë” 3 milionë euro
05/09 15:45
Koncesionet morën 5.1 mld lekë, Ahmetaj: Rënia e euros, efekti negativ
04/09 15:46
Ndërtimi përqendrohet në Tiranë
31/08 15:14
Shqipëria nuk prodhon. 100 bizneset më të mëdha, vetëm shërbime, tregti dhe ndërtim
30/08 15:33
Shqiptarët nuk kursejnë dot. Vetëm 1% kanë llogari bankare mbi 50 mijë euro
28/08 15:17
Investimet, paratë ikin jashtë. Nga Shqipëria dolën 291 milionë euro fitime të kompanive të huaja
25/08 19:33
Në rrugë shkelen rregullat
25/08 15:27
Tatimet, mbi 21 mijë biznese me borxhe; Detyrimet do të mblidhen me forcë
24/08 16:20
Tatimet kërkojnë taksën e qirave
20/08 15:32
Monedha vendase, ende e fortë. Euro mbetet në kuotën e 125.5 lekëve
19/08 15:26
Ndryshimi i sistemit të kasave
17/08 15:12
Turizmi shtoi biznesin. Hapen 1.500 ndërmarrje të reja që prej 1 qershorit
14/08 17:06