Bujqësia organike; Fermerët e vegjël që furnizojnë Tiranën
15/04/2019 17:13

Pranvera vjen me bollëkun stinor. Por pas këtij prodhimi qëndron një punë e lodhshme dhe e pashpërblyer. Një grup i Top Channel vizitoi serat e familjes Dervishi në fshatin Pezë Helmes, pjesë e Njësisë Administrative të Ndroqit.

Hipertensioni po vret shqiptarët
19/04 15:51
Mësuesja 74-vjeçare refuzon pensionin për të qenë pranë fëmijëve
16/04 20:04
Universitetet, tendera për roje; Rektorët, asnjë investim për laboratorë dhe libra
16/04 19:20
Bujqësia organike; Fermerët e vegjël që furnizojnë Tiranën
15/04 17:13
Peshkatarët të kënaqur me naftën. Në Vlorë kërkojnë thellimin e hyrjes
15/04 16:48
Projekti i vitit 2012 afër Universitetit Bujqësor: Pallate në vend të shkollës
11/04 19:51
Bonusi për lindjen e fëmijëve, vetëm në “Koço Gliozheni” përfituan 300 familje
10/04 23:48
“Steelwings”-at i bashkohen nismës së Bashkisë së Tiranës për mbjelljen e pemëve
07/04 22:16
Puka si destinacion turistik/ Shtëpia ku dha mësim Migjeni është kthyer në muze
07/04 21:22
Tregtarët kundër bashkisë Shkodër: Nuk dha zgjidhje për shitësit ditorë
07/04 12:10
Panair turizmi në Tiranë. Kompani nga e gjithë Europa
05/04 20:42
Shkolla e re në Kodër-Kamëz. Bashkia e Tiranës: Toka, pronë shtetërore
05/04 19:58
Studentët që përfituan tarifat. Ekselentët marrin edhe bursë
04/04 20:02
Bulqizë, rrugët në lagjet e banuara bllokohen nga parkimet e gabuara
04/04 12:16
Ajri i ndotur, “vrasësi” kryesor. Shqipëria me shifrat më të larta të vdekshmërisë
03/04 20:07
Sot dita e autizmit/ Në shkolla janë 900 fëmijë autik
02/04 20:45
Turistët braktisin kalanë e Lezhës/ Rruga e ngushtë nuk lejon mjetet të ngjiten
02/04 17:20
Mes ujit pa ujë të pijshëm/ Ujësjellësit në Bulqizë nuk funksionojnë
02/04 17:03
Tregu i ilaçeve: Grosistët kërkojnë marrëveshje me shtetin për çmimet
02/04 16:57
Të drejtat e fëmijëve shkelen. Raporti, kritik për Shqipërinë
01/04 21:15