Brunilda e sëmurë
28/12/2018 22:56

Pasi i ka kërkuar shef Renatos të dalë jashtë kuzhinës për t’u qetësuar, Brunilda nuk është ndierë mirë fizikisht dhe ka kërkuar ndihmën mjekësore. Mjekët e urgjencës kanë mbërritur në ambientet e “Hell’s Kitchen”, ku kanë ekzaminuar Brunilën, e cila ka shfaqur parametra normal jetësorë.