Brahimi: Gjendja në Siri, katastrofike
05/09/2012 00:00

I dërguari i OKB-së dhe Ligës Arabe për Sirinë e përdori fjalimin e parë zyrtar përpara Asamblesë së Kombeve të Bashkuara për të treguar se bilanci i vdekjeve është trondites dhe vala e shkatërrimeve, katastrofike. Lakhdar Brahimi leshoi nje apel uniteti si e vetmja menyre per zgjidhjen e krizes.