“Bouillon”, restorantet franceze që po joshin turistët dhe vendasit
18/06/2019 14:17

Parisi ka rizbuluar oreksin e tij për restorantet e famshme “Bouillon”, ku shërbehet ushqim klasik francez me çmime modeste. Majoneza e “Bouillon Pigalle” – është votuar së fundi si më e mira në botë, e një ripërtëritje të ndjeshme po njohin së fundi edhe vende të tjera ku mund të hahet shumë mirë edhe me 20 euro.