Borxhi, 8 miliardë euro. Qeveria ka pjesën më të madhe
26/12/2017 12:43

Stoku i borxhit të jashtëm Shqipërisë, publik dhe privat, ka arritur në gati 8 miliardë euro në gjashtë mujorin e parë të vitit.