Borxhe jashtë bankave, vetëm 37 janë në institucionet e ligjshme
01/05/2018 15:22

Niveli i të ardhurave të familjeve shqiptare ka shënuar rënie gjatë gjashtëmujorit të dytë të 2017, sipas një anketimi të Bankës së Shqipërisë. Nga ana tjetër, niveli i shpenzimeve është rritur dhe mbulimi i tyre është vështirësuar. Rreth 28% e familjeve deklarojnë se kanë hua për të paguar.