Bllokohen gjykatat në Kavajë dhe Lushnje, s’ka kush gjykon dosjet
13/03/2018 21:15

Tre vitet e fundit Nazim Sula, 75 vjeç, i ka kaluar sallave të gjykatës së Lushnjes. Ai nuk e di dhe nuk do ta dijë çfarë është reforma në drejtësi, por ajo për të cilën është i sigurt që e do është prona.