Bixhozi “ha” 120 milionë euro. Veprojmë mbi 20 kompani të lojërave të fatit
16/04/2018 15:07

Kumari është një nga industritë më të mëdha të ekonomisë shqiptare. Sipas autoritetit të mbikëqyrjes së lojërave të fatit aktualisht në Shqipëri ekzistojnë 20 kompani, të lojërave të fatit, që nga kazinotë, bastet sportive dhe kazinotë elektronike.

“Salillari”, në tender pa rivalë për “Unazën e re”
17/12 15:21
Të dhënat e Bankës së Shqipërisë, turizmi me 1.5 mln euro xhiro
16/12 17:29
INSTAT: Papunësia u ul; Të dhënat zyrtare për tremujorin e tretë të këtij viti
12/12 23:16
Asistencë amerikane për OSHEE-në
12/12 17:06
Në tender me bilanc fals
12/12 15:26
Paralajmërimi i zymtë i FMN-së: Re stuhie po mblidhen sërish
11/12 20:04
Dunwell, garë fiktive në OST për tenderin 12 mln euro
11/12 15:34
“I pamundur dyfishimi i buxhetit”; Ekspertët e arsimit: 5 përqind?! Duhet një dekadë
10/12 15:17
Legalizimet e unazës së madhe, gazetari Klodian Tomorri raporton nga Aluizni
07/12 13:03
Të dënuarit nuk marrin fonde; Miratohet projektligji, por deputetë të PS mendojnë ndryshe
05/12 15:38
Shpenzimet për arsimin; Shqiptarëve iu rëndon më shumë shkollimi
05/12 15:09
Buxheti, 8 miliardë lekë më pak; Shkak kursi i euros
04/12 15:16
Ngërçi i kreditimit. Ekspertët: Shkak, kërkesa e pakët e biznesit
30/11 15:07
Ekonomi jopatriotike. Mes Shqipërisë dhe Kosovës, kufi me taksa dhe burokraci
28/11 15:27
Paga që ndal emigrimin. BERZH: Mjaftojnë…
27/11 15:23
Zero taksë për shqiptarët, efektet në ekonominë e Shqipërisë dhe të Kosovës
26/11 15:22
Banka e Shqipërisë nuk merr dot vendime
26/11 15:13
Kostot e “Unazës së re”, ARRSH: 30 mln euro vetëm mbikalimet
23/11 14:09
Ahmetaj: Rritja ekonomike parashikohet 4.5% për vitin 2019
22/11 20:32
Ahmetaj: Rritja ekonomike parashikohet 4.5% për vitin 2019
22/11 15:49