Bisedimet për “Emrin”, në Vjenë. Nimetz pret Kotziasin e Dimitrovin
25/04/2018 15:43

Shefat e diplomacisë maqedonase dhe greke takohen sërish sot me ndërmjetësuesin e OKB-së për “Emrin”, Matthew Nimetz.