Bisedë në studio me Z. Raul Gonzales, Drejtor i OBSH – Hipokrati, 7 Dhjetor 2019
07/12/2019 19:32

Organizata Botërore e Shëndetësisë udhëheq reagimin terësor të sektorit shëndetësor ndaj HIV-it si pjesë e Programit të Përbashkët të Kombeve të Bashkuara për HIV / AIDS.

Hipokrati: Covid- 19! Sa shqetësuese është situata aktuale në Shqipëri- Emisioni i plotë -15.08.2020
15/08 18:16
Hipokrati: Covid- 19 – Plazma hiperimune në trajtimin e pacientëve – 15.08.2020
15/08 18:15
Hipokrati: Covid- 19 – Shqetësimi për shpërthimin e rasteve në vëndin tonë – 15.08.2020
15/08 18:15
Hipokrati: Covid – 19 – Strategjia për të ardhmen e afërt – 15.08.2020
15/08 18:15
Hipokrati: Covid- 19 – Situata aktuale në botë – 15.08.2020
15/08 18:15
Hipokrati: Covid- 19 – Çfarë është plazma hiperimune – 15.08.2020
15/08 18:15
Hipokrati: Covid-19 dhe Sëmundjet e Enëve të Gjakut – Emision i plotë – 25 Korrik 2020
25/07 18:31
Hipokrati: Efekti magjik i Fastum Gel – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Tendinitet – Kush rrezikon të dëmtohen – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Cilat janë organet që preken? – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Kur fillon Sezoni i Ri? – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Pse ndodh mpiksja e gjakut – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Tendinitet – Çfarë janë dhe pse shkaktohen – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Mjeku i enëve të gjakut – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid -19! Çfarë po na ndodh? – Emision i plotë – 18 Korrik 2020
18/07 21:15
Hipokrati! Tharja e organizmit dhe Produkti ORS për parandalimin e tij – 18.07.2020
18/07 19:06
Hipokrati: Tharja e organizmit – Këshillat e mjekut specialist – 18 Korrik 2020
18/07 19:06
Hipokrati: Covid -19! Testimet serologjike drejt laboratorëve privatë? – 18 Korrik 2020
18/07 18:57
Hipokrati: Covid-19! Dr. Pipero – Nuk na shqetëson shpërthimi i rasteve – 18 Korrik 2020
18/07 18:57
Hipokrati: Covid -19! Po vjen vaksina! – 18 Korrik 2020
18/07 18:48