Bimët medicinale – Rigoni – Në Shtëpinë Tonë, 16 Prill 2019, Pjesa 4
16/04/2019 12:46

Rigoni është erëza më e përdorur në kuzhinë nga amvisat, por sot do të njihemi me vlerat shëndetësore dhe kurative që ka në organizmin tonë. Këto informacione na i jep mjeku alternativ Ibrahim Lala.