Bimët medicinale – Matcha – Në Shtëpinë tonë, 11 Tetor 2018, Pjesa 3
11/10/2018 20:13

Matcha është një përbërës që sot përdoret gjerësisht dhe e kemi parë gjithandej të promovohet nga blogerë apo guru të të jetuarit shëndetshëm. Por çfarë është ky pluhur magjik në të vërtetë? Cilat janë fillesat e tij dhe përftimet e Matchës?