Bimët medicinale – Luiza – Në Shtëpinë tonë, 10 Tetor 2018, Pjesa 3
10/10/2018 18:04

Luiza si limon është një bimë në familjen verbena, vendase në Amerikën Jugore. Për shkak të shijes së përafërt me limonin, gjethet e kësaj bime përdoren në kulinari, kryesisht për t'i shtuar shije recetave me peshk apo me pulë. Por Luiza ka vlera të shumta mjekësore, me të cilat na bën të njohur mjeku popullor Ylli Merja.

Trendet interesante të kostumeve të dimrit të realizuara me grep dhe shtiza
10/12 13:23
Sfida e Amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 7 Dhjetor 2018, Pjesa 1
07/12 15:18
Në Shtëpinë Tonë, 7 Dhjetor 2018, Pjesa 2
07/12 15:16
Ed Shop – Helix Original – Në Shtëpinë Tonë, 7 Dhjetor 2018, Pjesa 4
07/12 15:15
Veglat Muzikore – Në Shtëpinë Tonë, 7 Dhjetor 2018, Pjesa 5
07/12 15:14
Koleksioni i rrallë me instrumente muzikore të vjetra shqiptare
07/12 11:51
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 6 Dhjetor 2018, Pjesa 1
06/12 16:29
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 6 Dhjetor 2018, Pjesa 2
06/12 16:28
Bimët medicinale – Dëllinja – Në Shtëpinë Tonë, 6 Dhjetor 2018, Pjesa 3
06/12 16:28
Proteinat – Në Shtëpinë Tonë, 6 Dhjetor 2018, Pjesa 4
06/12 16:27
Patinazhi – Në Shtëpinë Tonë, 6 Dhjetor 2018, Pjesa 5
06/12 16:27
Mjeku popullor Ylli Merja: Vetitë shëruese të dëllinjës
06/12 12:08
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 5 Dhjetor 2018, Pjesa 1
05/12 15:08
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 5 Dhjetor 2018, Pjesa 2
05/12 15:07
Kopra – Në Shtëpinë Tonë, 5 Dhjetor 2018, Pjesa 3
05/12 15:06
Feng Shui – Në Shtëpinë Tonë, 5 Dhjetor 2018, Pjesa 4
05/12 15:06
Çantat unike – Në Shtëpinë Tonë, 5 Dhjetor 2018, Pjesa 5
05/12 15:05
Modelet unike të çantave të dorës
05/12 12:05
Feng Shui, teknika kineze që do t`ju ndryshojë jetën
05/12 11:55
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 4 Dhjetor 2018, Pjesa 1
04/12 14:10