Bimët medicinale – Gërdeci – Në Shtëpinë Tonë, 16 Janar 2019, Pjesa 5
16/01/2019 14:44

Bima medicinale Gërdec, ka një të veçantë. Ky frut i egër fsheh shumë sekrete dhe është plot vlera mjekësore. Mjeku alternativ, Laver Stroka na jep informacione më të detajuara dhe sugjeron se si duhet përdorur.