Betonizimi i Durrësit, pezullohet drejtori i bashkisë, dha leje për hotel 6-katësh
13/03/2018 21:48

Dhënia e lejeve të reja për betonizimin e bregdetit të Durrësit është vënë nën hetim nga Prokuroria. Gjykata e Durrësit miratoi kërkesën e Prokurorisë për vendosjen e masës së sigurimit me karakter ndalues “pezullim i ushtrimit të detyrës” për drejtorin e Planifikimit dhe Zhvillimit të Territorit në Bashkinë e Durrësit.