Beteja SHBA-Kinë, pasoja në tregjet elektronike
03/04/2018 11:14

Armiqësia tregtare mes SHBA dhe Kinës po bëhet gjithnjë e më e theksuar. Shtëpia e Bardhë kritikoi Pekinin pasi ky i fundit njoftoi tarifa deri 25 përqind, ndaj 128 produkteve amerikane, si kundërpërgjigje ndaj vendimit të Donald Trump për të tarifuar importet e çelikut dhe aluminit.