Beteja e humbur e krokodilit me luanët
02/08/2019 13:02

Janë dy prej kafshëve më të rrezikshme në planet dhe grabitqarë të pashembullt që për vetë habitatin e tyre rrallë takohen, por kur kjo ndodh…