Berisha sulmon Aleancën Kuq e Zi
20/07/2011 20:05

Kryeministri Sali Berisha ka zbrapsur akuza të rënda ndaj atyre që kundërshtojnë regjistrimin e popullsisë mbi bazën e etnisë dhe fesë.