Beogradi diskuton ndarjen e Kosovës
07/02/2018 11:17

Në strategjinë e zgjerimit të publikuar nga Bashkimi Europian këtë të martë u konfirmuan zërat se Serbia dhe Mali i Zi janë dy vendet që ndodhen më pranë procesit të anëtarësimit me unionin.