Basha-shqiptarëve: Çohuni dhe opozitën do e keni në krahë
08/02/2018 14:58

Nga salla e Kuvendit, ku detyrën e opozitës e quajti tërësisht të pamundur, Basha u bëri thirrje shqiptarëve të marrin në duar fatet e tyre. “Çohuni dhe opozitën do e keni në krahë”, tha Basha.