Basha: Prokuroria në krah të krimit. Shkarkimi i Hajdarmatajt me urdhër të Ramës
09/05/2018 21:23

“Shkarkimi i Besim Hajdarmatajt si drejtues i Prokurorisë së Krimeve të Rënda dhe prokuror kryesor në çështjen “Tahiri”, është lajmi më i zi në Ditën Europës dhe konfirmon rënien e reformës në drejtësi”.