Banorët kthehen në pallat, gjeologët: Duhet të largohen
10/01/2018 17:16

Për të pestën ditë me radhë, banorët e pallatit të rrezikuar në Gjirokastër presin përfundimet e raportit gjeologjik. Megjithëse elektronikisht raporti mbërriti të martën dhe fizikisht posta e dorëzoi atë në bashki dhe prefekturë të mërkurën në mesditë, banorët janë zemëruar që askush nuk u ka komunikuar përfundimet e tij.