Bankat shtojnë besimin te Euro
12/03/2012 17:00

Bankat e mëdha botërore kanë nisur të ndihen më pak pesimistë për euron falë ndërhyrjes së BQE-së me likuiditet pa limit për sistemin financiar rajonal, lajmeve se Gjermania mund ta shmangë recesionin dhe perspektivës së  Greqise për ta realizuar ristrukturimin më të madh të borxhit të jashtem në histori.