Banesat sociale në Fier, banorët: Punimet pa cilësi
09/02/2018 09:43

Banesat sociale në bashkinë e Fierit, në të cilat banojnë invalidë, gra kryefamiljare, apo persona në nevojë janë jashtë çdo standardi punimesh. Pas çdo reshje shiu, nëpër tubacionet kryesore të ujërave, por edhe nga dritaret dhe ballkonet shiu futet nëpër shtëpi, duke qenë një ankth i përhershëm.