Banda e Cërrikut, zbardhet vendimi
04/09/2012 21:00

Tre muaj pasi shpalli tre pafajësi  dhe urdhëroi lirimin e menjehërshëm të LLazar Bicjes, Met Bozit dhe Skënder Canos të bashkëakuzuar për masakrën e Cërriku, Gjykata e Apelit për Krime të Rënda ka zbardhur vendimin me arsyetimet përkatëse për secilin nga nëntë të akuzuarit e prokurorisë.