Balena Wikie ka mësuar “të flasë”
31/01/2018 15:24

E kanë quajtur “Wikie”, është një orkë e parkut të madh ujor “Marineland” në Francë, si dhe e vetmja e llojit të saj që mund të imitojë fjalë të thjeshta si “hello” dhe “bye-bye”.