Balancimi i hormoneve – Në Shtëpinë Tonë, 12 Qershor 2019, Pjesa 3
12/06/2019 14:14

Nivelet e hormoneve luhaten gjatë gjithë jetës dhe shpeshherë shkaktojnë shqetësime të mëdha, duke filluar nga dhembja e kokës, ndryshimi i humorit, aknet në lëkurë etj. Gratë vuajnë më tepër nga ndryshimet hormonale, të cilat mund të balancohen me një dietë të përshtatshme ushqimore me produkte natyrale. Mjeku popullor Ylli Merja sugjeron ushqimet por edhe vajrat e bimët që duhet të konsumoni për të kthyer në ekuilibër hormonet tuaja.

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 1
18/06 14:32
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 2
18/06 14:32
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 3
18/06 14:31
Karate – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 4
18/06 14:31
4 receta me bathë – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 5
18/06 14:31
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 1
17/06 14:34
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019
17/06 14:34
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 2
17/06 14:34
Aksesorë të personalizuar – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 3
17/06 14:33
Si ta ruajmë peshkun – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 4
17/06 14:33
Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 1
14/06 12:04
Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 2
14/06 12:03
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 3
14/06 12:02
5 Receta me djathë – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 4
14/06 12:01
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 1
13/06 12:47
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019
13/06 12:33
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 2
13/06 12:05
Qumështi i bletës në kozmetikë – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 3
13/06 12:05
Fara luledielli – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 4
13/06 12:05
Parku japonez – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 5
13/06 12:03