Avokatët nxisin Trumpin të mos dëshmojë para Mueller
07/02/2018 11:27

Avokatët e presidentit Donald Trump po përpiqen ta bindin që të mos bjerë dakord për t’u intervistuar nga prokurori special, Robert Mueller, pjesërisht edhe për shkak të frikës se ai mund të inkriminojë veten përmes deklaratave të rreme dhe mund të akuzohet se gënjeu hetuesit.