Audio-përgjimi, Basha: Terror policor ndaj dëshmitarit X dhe familjes së tij
17/05/2018 12:25

Në seancën e sotme parlamentare, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha u shpreh se prej 72 orësh dëshmitari X, që del në audio përgjimin e publikuar nga PD, dhe familja e tij janë nën presion të tmerrshëm nga banda Xhafaj.