Athina i dorëzon paktin Shkupit, Kotzias e viziton pas disa ditësh
20/03/2018 12:13

Athina ka hartuar dhe i ka dorëzuar disa ditë më parë Shkupit, një pakt me të gjitha propozimet e palës greke për sa i përket problemeve me ish-Republikën Jugosllave të Maqedonisë, si dhe një axhendë bashkëpunimi në të ardhmen që sjell përfitime për të dyja shtetet.