Artjola, vajza me jetë të dytë
28/11/2011 21:00

Robert Rogner, është jo vetëm Konsull Nderi i Shqipërisë, por edhe një nga njerëzit që ka ndihmuar Shqipërinë dhe shumë shqiptarë.