Artistët “Turbo” kundër Turbinës
08/02/2018 23:12

Artistet e skenës dhe ekranit shqiptar refuzojnë vendimin e Ministrisë së Kulturës për t’u zhvendosur nga skena e Teatrit Kombëtar në skenën e Teatrit ‘Turbina’.