Artistët në komisionin për median, Ndrenika: Rasti i teatrit është vjedhje
13/06/2018 12:04

Artistët kanë qenë këtë paradite në komisionin për Median dhe Edukimin, në një seancë dëgjimore që ishte parashikuar me ministren e Kulturës Mirela Kumbaro, por që nuk ka qenë.