Artistët letër Brukselit, kundërshtojnë ligjin për Teatrin
11/07/2018 15:25

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit u dërgoi këtë martë një letër zyrtarëve evropianë Johannes Hahn, Federica Mogherini dhe Romana Vllahudin, ku kundërshtohet juridikisht projektligji i miratuar të enjten e kaluar në parlament për çështjen e teatrit.