Artistët kundër projektit: Paqartësi për skenën dhe sallën qendrore
13/03/2018 15:12

Pas prezantimit të projektit të ri për godinën e Teatrit Kombëtar, një grup i sindikatës së artistëve të skenës u mbodhën sot për të diskutuar rreth tij.