Art në qeramikë – Në Shtëpinë Tonë, 18 Prill 2019, Pjesa 5
18/04/2019 12:16

Të rinjtë shqiptarë, përveç profesionit kanë filluar dhe të shprehin talentet e tjera duke i vënë ato në praktikë. Edis Kadija nga Shkodra prej disa vitesh bën art në qeramikë. Ai me kreativitetin e tij, qeramikën e kthen në forma të ndryshme me motive nga tradicionalja e deri në ato të personalizuara. Për “Në Shtëpinë Tonë” ai tregon procesin e punës së tij por dhe krijime shumë interesante.