Aplikimet e maturantëve, formulari A2 do të nisë të plotësohet më 30 korrik
10/07/2018 20:10

Maturantët që do të studiojnë në Shqipëri duhet të aplikojnë në universitete në datat 30 korrik deri në 4 gusht. Njësoj si vjet, aplikimi do të bëhet online, me renditjen e 10 preferencave, megjithëse në këtë fazë të rëndësishme janë kriteret e pranimit, jo renditja e degëve.

Rritet numri i diabetikëve. Lushnje, analizat në qendër të qytetit
11/11 15:35
Ilaçet nuk “flasin” shqip. Në treg në gjuhë të huaja, në kundërshtim me ligjin
08/11 21:20
Hipokrati/ Brenda trurit të një bixhozçiu. Vlerësimi klinik i një të sëmuri nga bixhozi
03/11 22:15
Protestë kundër ndotjes në Sukth, bllokohet përkohësisht rruga
03/11 17:04
Varësia nga videolojërat, psikologët: Mund të sjellë çrregullime serioze te fëmijët
31/10 23:53
Goditja në tru, shifrat në rritje, mjekët zbulojnë shkaktarët
30/10 21:12
Kufizimi i pijeve energjike. Nutricionistët: Kanë pasoja
28/10 20:52
Mjeshtri i çative në Gjirokastër, 85 vjeç dhe nuk i ndahet zanatit
28/10 17:05
Shpëtohen kafshët e Fierit. Nga kopshti zoologjik privat transportohen në Tiranë
28/10 16:54
Të sëmurët mendorë kthehen në shtëpi
26/10 20:19
Rruga e rrezikshme për në shkollë
22/10 12:24
Urgjencat nuk kanë mjete
20/10 22:59
Nënë e bijë, të vetme; Babai nuk paguan detyrimin ushqimor prej 3 mijë lekësh
20/10 20:20
Ambulancë, shkollë dhe kopsht në Stan Karbunarë
16/10 12:30
Studentja në karrige me rrota/ Historia e Eligertës, e paralizuar që 9-muajshe
15/10 23:34
Veshka në laborator; Shkencëtari italian po punon për zëvendësimin e qelizave të sëmura
14/10 16:44
Tri motrat nga Australia, kërkojnë “rrënjët” në Shqipëri
14/10 16:19
Veliaj: Terrene sportive në çdo lagje
14/10 16:02
Mbetjet grumbullohen në Qafën e Buallit, Bulqiza pret zgjidhje
14/10 16:00
Me pus të pakontrolluar, 4.000 banorë vuajnë për ujë në Golem të Shkodrës
14/10 15:47