American Fitness – Në Shtëpinë Tonë, 15 Maj 2019, Pjesa 3
15/05/2019 12:26

American Fitness është një ndër dyqanet më të mëdha në Shqipëri për suplemente dhe pajisje sportive. Rudin Tugu, i cili prej vitesh merret me stërvitje, duke biseduar me Florin, flet për brand-et e reja të suplementeve që janë futur në Shqipëri nga QNT dhe American Fitness ka ekskluzivitetin e tyre.