“Ambël dhe thartë”. Koncerti i Shpat Dedës për 10 vjet karrierë
11/10/2018 15:34

“Ambel dhe thartë”, këto janë dy shije që Shpad Deda sjell për të çelur koncertin e tij me rastin e festimit të një dekade karrierë.