Ambasadori i OSBE-së për “Top Story”: Hiqni shpifjen nga Kodi Penal!
26/12/2018 21:12

Ambasadori Bernd Borshard, në një intervistë për Top Story, insiston se dënimi me shpifje nuk duhet të jetë në Kodin Penal.

“Grabitje Spektakolare” – Video ekskluzive sesi sulmojnë “skifterët” – Top Story
21/02 11:24
Top Story – Grabitjet spektakolare, sonte, ora 21:00, në Top Channel
20/02 11:15
Grabitje spektakolare, të mërkurën, ora 21:00 në Top Story
18/02 19:46
“Mafia e kromit” – Politikanë që shfrytëzojnë miniera dhe vrasja e minatorëve – Top Story
14/02 12:45
“Top Story”, mafia e kromit. Të mërkurën, në Top Channel
11/02 17:58
“Burgjet e Shqipërisë” – Të sëmurë mendorë që mbahen në kushte ç’njerëzore – Top Story
07/02 11:58
Top Story/ Efektivët e Policisë së Burgjeve, rroga të ulëta dhe kushte të vështira pune
06/02 21:53
Top Story/ Shqipëria shpenzon më tepër për një të burgosur, sesa për një student
06/02 21:50
Top Story/ Rrëfimi i ish-drejtorit: Ja si u hap tuneli nëntokësor për arratisjen e Gaxhait
06/02 21:43
Top Story/ Mbipopullimi në burgje, janë shtuar të dënuarit për shoferët dhe hajdutët e energjisë
06/02 21:31
Top Story/ Burgu i të Miturve në Kavajë, pa asnjë psikolog
06/02 21:28
Top Story/ Spitali Psikiatrit Ligjor, miliona euro u shpërdoruan nga viti 2016 e deri më sot
06/02 21:24
Denoncimi në Top Story/ I ka mbaruar dënimi, por e moshuara mbahet në burg prej 13 vitesh
06/02 21:11
Top Story pasqyron kushtet e degraduara të Spitalit të Burgut
06/02 21:07
Top Story/ Të sëmurë mendorë në Spitalin e Burgut, shkelje e të drejtave të njeriut
06/02 21:03
Top Story – Burgjet e Shqipërisë, të mërkurën, ora 21:00, në Top Channel
04/02 15:56
“Padrinot e Elbasanit” – Larje hesapesh mes familjeve mafioze dhe mpleksja e politikës – Top Story
30/01 23:41
Padrinot e Elbasanit – Top Story, sonte, ora 21:00, në Top Channel
30/01 13:04
Padrinot e Elbasanit – Top Story, të mërkurën, ora 21:00, në Top Channel
29/01 13:30
“Heronjtë e policisë” – 264 dëshmorët që dhanë jetën në krye të detyrës – Top Story
24/01 12:44