Alarmi, kompjuterët me probleme në memorie
27/01/2018 12:05

Të gjithë kompjuterat e botës janë me probleme dhe të duhen ndoshta vite të tëra për rregullimin e plotë të tyre. 3 javë pasi ekspertët pikasën mangësi të mëdha në procesorët kompjuterikë, CNN citon Ellison Anne Williams, themeluesen e firmës së sigurisë, Enveil, të pohojë se kjo është një lloj katastrofe.