Aksidentet fatale, ekspertët: Faji i sinjalistikës, shoferëve dhe kalimtarëve
09/08/2018 15:16

“Vendi ku ndodhi aksidenti dje në Kodër Kamëz ka qenë një nyje zezë edhe kur lëvizte treni, aty makinat nuk lejonin trenin të kalonte”, shprehet Artur Sulçe, ekspert rrugor.